Haal het maximale uit je website

Verbeter de prestaties van je website en blijf groeien

Lees meer...

Laat nooit meer jouw online kansen onbenut


 

Het bouwen, optimaliseren en bijhouden van een website kan tijdrovend zijn. De ontwikkelingen gaan snel en voor je het weet ben je bezig met technische zaken om je website veilig, snel en up to date te houden.

 

Uiteindelijk wil jij een snelle website die vindbaar is en voor resultaat zorgt zonder dat jij je druk hoeft te maken om de technische details, SEO, UX, UI en branding.

Het geheim van een goed presterende website?

Als je wilt dat je website voor resultaat zorgt is het belangrijk dat het vindbaar is, dat het onderscheidend is en dat het converteert.

Met o.a. SEO, SEA zorg je dat je website gevonden wordt in de zoekmachines.

Met branding zorg je ervoor dat jij je onderscheidt van de concurrenten waar je op dat moment mee wordt vergeleken.

Met een goede UX (user experience) en UI (user interface) design zorg je ervoor dat de bezoekers hun weg weten te vinden op je website en de conversie verbetert.

Lees ook: 7 reden waarom mensen jouw website verlaten.

Focus zorgt voor resultaat


 

Zelf een website maken is een tijdrovende klus. Vooral als je nog niet eerder een website hebt gemaakt. Heb je geen ervaring in het maken van een website en ga je toch zelf aan de slag dan valt het resultaat vaak tegen.

 

Uiteindelijk zit je met een website waar je niet tevreden over bent. De website klopt niet met wat je als professional wilt uitstralen. Het levert je alleen maar frustratie op. Je hebt onnodig veel tijd en energie verspild. Tijd en energie die je beter kon investeren in dingen waar je echt goed in bent en waar je energie van krijgt: jouw klanten helpen.

Een strakke site, mooie resultaten en vrijheid


 

Goede ondernemers hebben één ding gemeen. Ze weten waar ze goed in zijn en laten de rest over aan betrouwbare specialisten. Focus op jouw onderneming en klanten. Laat jouw marketingteam zorgen voor een vindbare, snelle en converterende website.

Als je website af is wil je ook de mogelijkheid om dingen nog aan te passen zonder dat je daar een langdurig onderhoudscontract voor hoeft af te sluiten. Wil je iets aanpassen aan je website dan wil je een berichtje kunnen sturen zodat dingen worden opgepakt.

Nooit meer gedoe


 

Een website is namelijk vaak pas de eerste stap. Je hebt een website nodig die in jouw marketing strategie past. Die gaat aansluiten op bijvoorbeeld de facebook campagnes die je wilt starten. Of op jouw netwerkstrategie waarmee je jouw klanten binnen wilt halen.

Wij kunnen je met al die stappen helpen. Om te beginnen met een website die past in het grotere geheel. Je wilt een website waarmee je jouw business snel kunt laten groeien. Daar wil je niet onnodig veel geld aan kwijt zijn. En straks ook niet weer overnieuw moeten beginnen omdat je onvoldoende over je marketing hebt nagedacht.

Zij gingen jou voor

Navien is expert in de grafische kant van het maken van een website. Ook andere marketingtools zet hij heel snel in een grafisch kloppend concept.

Ineke

Businesscoach

Als businesscoach heeft Navien mij geholpen met mijn online zichtbaarheid dmv het maken van een goedwerkende website. Navien is een salesman die werkt vanuit hoofd én hart waardoor hij goed aanvoelde waar ik naartoe wilde met mijn ideeën.

Janna

Coach

Samen met Navien en het team van Marketsolutions hebben wij een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld voor mijn bedrijf. De aanpak en het meedenken in de ontwikkeling en toekomst visie van mijn bedrijf heeft een prettige samenwerking tot stand gebracht.

Farell

Personal trainer

Toen ik nog niet wist dat ik hulp nodig had op het gebied van marketing bij het opzetten van mijn bedrijf, ontmoette ik Navien. Al snel had ik door dat hij een vakman is die zelf het goede voorbeeld geeft als het gaat om authenticiteit. Door goed naar mij als persoon te kijken en door verschillende intensieve gesprekken, heeft Navien een concept ontwikkeld dat bij mij en mijn bedrijf past. Deze persoonlijke aanpak spreekt mij zeer aan en ik ben erg tevreden over het resultaat.

Marielle

Credit Manager voor het MKB

Als dansdocenten en met name dansschoolhouders, vonden wij het moeilijk om onze dansschool goed te profileren. Gelukkig kwamen wij in contact met Navien. Met zijn marketing know-how heeft hij ons hierbij perfect geholpen. Ook heeft hij ons geholpen aan de passende marketing middelen, van onze visitekaarten tot aan onze website. Wat wij sterk vinden aan Navien is dat hij heel goed luistert naar onze wensen en problemen. Hij deelt altijd zijn ideeën en mening, en laat ons goed meedenken in het proces. Dit zorgde ervoor dat Navien met een plan kwam dat perfect aansloot op onze ideeën en wensen. Wij vinden een “good feeling” altijd heel belangrijk. Navien is eerlijk, betrouwbaar en hij geeft je altijd een goed gevoel.

André en Regina

Salsa docenten

Toen ik besloot om als freelance fotograaf aan de slag te gaan, heb ik Navien ingeschakeld om voor mij een website, huisstijl en logo te ontwerpen. Navien heeft de ideeën die ik in mijn hoofd had feilloos vertaald naar de tijdloze, rustige, strakke site die ik wilde. Ik ervaar het als heel prettig dat Navien een omgangsvorm hanteert richting mij die het midden houdt tussen vriendschappelijk en professioneel. Hij is betrokken, denkt mee en is vlot in de communicatie en in het doorvoeren van door mij gewenste aanpassingen. Navien is serieus en betrouwbaar; mijn stille kracht achter de schermen!

Kornelia

Fotograaf

Lees ook: 7 reden waarom mensen jouw website direct verlaten

Ontdek nieuwe sales oplossingen

Contact

Westersingel 73
3015 LB Rotterdam

mail@marketsolutions.nl

Westersingel 73 | Rotterdam