Zorg voor voorspelbare sales resultaten met social selling

Online en offline bouwen aan waardevolle relaties

“De nieuwe sales mindset voor een betere klantbeleving”

Sales psychologie

Pas psychologie toe in de sales en marketing en behaal betere resultaten. Met de breinkennis van nu ben jij in staat jouw klanten nog beter van waarde te zijn.

Traditionele sales vs Social Selling

Vergeet de traditionele manieren van sales.
Dit kost jouw medewerkers op den duur tijd en energie.

Omarm de nieuwe manier van klanten krijgen.
Een holistische aanpak voor de nieuwe denkers van deze tijd.

Weet wat er omgaat in het brein van je doelgroep

Ontdek hoe het brein van je doelgroep beslissingen neemt en stel jezelf in staat om jouw doelgroep optimaal te begeleiden in hun aankoopproces.

Maak jouw teksten, video’s en foto’s op social media nog krachtiger met  breinkennis. Maak het verschil in een tijd waarin jouw doelgroep overladen wordt met commerciële boodschappen.

Vanaf nu ben je maximaal voorbereid op een verkoopgesprek en zul je de uitkomst niet meer aan het toeval overlaten.

Klanten krijgen met de nieuwe mindset

Met deze nieuwe mindset hoef je minder hard te werken aan sales. Met de juiste kennis kom je in een prettige flow waarmee je droomklanten aantrekt.

Angst vs passie
Ontwikkelt een mindset dat voor zelfvertrouwen zorgt en angsten elimineert.

Sales structuur

Mis niks en laat geen kans onbenut. Met een CRM systeem breng je structuur aan in je sales zodat je makkelijk terug kan vinden hoe het contact met een prospect verloopt.

Als je eenmaal jouw ideale methode hebt ontwikkeld om aan klanten te komen hoef je niet meer onzeker te zijn over de toekomst van je bedrijf.

Ik heb de afgelopen tijd een SALES TRAINING bij Navien gevolgd. Achteraf gezien was dit heel leerzaam geweest. Tijdens deze cursus ging een heel andere wereld voor mij open op het gebied van acquisitie. Navien heb ik leren kennen als een fijn persoon om samen mee te werken (doorzetter, staat open voor alles en resultaatgericht).

Ray Renato Kasdiran

Ondernemer, PUREZ Finance & Services

Met Navien aan mijn zijde als coach, sales- en marketingstrateeg heb ik mijn bedrijf naar een next level getild. Ik raad een ieder Navien aan, want hij doet wat hij beloofd en zelf meer.

Chico Cicek

Ondernemer, Body Boost Massage

Tijdens de training wist Navien mij altijd te motiveren en te inspireren. Ik heb hierdoor mogen ervaren dat ik zelf ook gegroeid ben in mijn rol en dat nog steeds doe. Ik heb veel van hem geleerd en hij heeft mijn ogen doen openen.

Özgür Demir

Accountmanager

Ontdek nieuwe sales oplossingen

Contact

Westersingel 73
3015 LB Rotterdam

mail@marketsolutions.nl

Westersingel 73 | Rotterdam