Webdesign voor reclamebureau Spam Promotions uit Leeuwarden

wordpress-website-Leeuwarden

De nieuwe WordPress website voor een reclamebureau

uit Leeuwarden

Spam Promotions uit Leeuwarden helpt bedrijven in het noorden van Nederland met het verspreiden van posters en flyers ter promotie van evenementen. Spam Promotions had behoefte aan een fris en mobiel-vriendelijke ontwerp voor hun nieuwe website. Ook vonden zij het belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google.

Voor Spam Promotions hebben we een website gemaakt in WordPress. We hebben gekeken naar de doelstelling van Spam Promotions en in kaart gebracht hoe het decisionmaking-proces van hun doelgroep eruitzag en welke rol de website hierin vervulde.

Uiteindelijk hebben we een website gemaakt die zowel voldeed aan de wensen van Spam Promotions en ook direct in lijn staat met de behoeften van de doelgroep.

De eigenaar van Spam Promotions hebben wij voorzien van marketing- en acquisitie advies zodat hij zijn doelgroep nog beter kan begeleiden in hun aankoopproces als het gaat om drukwerk en promotie

Navien hielp mij om het beste uit mijzelf te halen. Hij maakt mij bewust van mijn talenten en vaardigheden. Door te sparren kwamen we op goede ideeën waarmee ik weer verder kon met mijn bedrijf. Navien helpt je bij het ontwikkelen van de juiste mindset, daarom kan ik iedereen aanraden om met hem samen te werken.

Johan Bosgra

Ondernemer, Spampromotions