Webdesign voor administratiekantoor Huiberts Advies

 

 

Webdesign voor administratiekantoor Huiberts Advies

 

Hans Huiberts is eigenaar van Belastingadvies- en Administratiekantoor Huiberts v.o.f. Hij startte zijn bedrijf in 1993 samen met zijn vrouw Tinie. Dankzij hun persoonlijke benadering en gerichte focus op de horeca-branche onderscheiden zij zich van de andere administratiekantoren. Een nuchtere en resultaatgerichte kijk op zaken zorgt ervoor dat klanten het kantoor aanbevelen.

Bijzonder aan hun werkwijze zijn de “meten is weten” management rapportages. Deze periodieke rapporten maken helder wat de werkelijk gerealiseerde cijfers zijn, afgezet tegen geldende normen in een horecabedrijf.

Hans denkt ook mee met de ondernemer over de productiviteit en heeft hiervoor speciale tools. Dat samen met zijn jarenlange ervaring in de horeca-branche maken hem een waardevolle toevoeging aan elke horeca-team.

Met veel plezier hebben wij samengewerkt met Hans en Tinie aan hun website en video. Wil je meer weten wat zij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op hun website www.huibertsadvies.nl.

Navien is vriendelijk, en zeer attent. Hij staat altijd klaar om het uiteindelijke resultaat tot een goed eind te brengen. Zijn advies en inbreng is goed te noemen, daarbij heeft hij ook zeker oor voor de wensen van de klant. Afspraken zal hij altijd direct nakomen. Vragen/ opmerkingen worden snel en adequaat afgehandeld. De “aftersales” is zeker ook goed te noemen. Al met al, is het prettig om met hem samen te werken.

Hans Huiberts

Directeur, Belastingadvies- en Administratiekantoor Huiberts v.o.f.