Personal Branding voor Personal Trainers

Personal Branding voor Personal Trainers

Personal trainer Farell is een enthousiaste en gepassioneerde trainer en coach als het gaat om sport en gezondheid. Dankzij zijn kennis, ervaring en de vele opleidingen die hij gevolgd heeft, kan hij elk persoon voorzien van het perfecte eet- en trainingsschema. Voor welk gezondheidsdoel je ook komt, Farell is jouw go-to-guy voor effectief, eerlijk en goed advies.

Het kon ook niet uitblijven dat Farell zijn eigen Personal Training school opende. Om zijn onderneming te voorzien van een passende huisstijl, logo en website klopte hij bij ons aan. Met veel plezier hebben wij met Farell samengewerkt. Ondertussen is zijn bedrijf gegroeid en biedt hij meerdere programma’s aan. Hij richt zich op diverse doelgroepen. Particulieren en ondernemers kunnen bij hem en zijn team terecht. Heb jij doelen wat je gezondheid betreft? Neem dan contact op met Farell. 

Samen met Navien en het team van Marketsolutions hebben wij een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld voor mijn bedrijf. De aanpak en het meedenken in de ontwikkeling en toekomst visie van mijn bedrijf heeft een prettige samenwerking tot stand gebracht.

Farell Biekman

Ondernemer, Level Personal Training