Website voor budgetcoach Ankie Horjus

Website en personal branding voor budgetcoach Ankie Horjus

Ankie Horjus is een ervaren budgetcoach die werkgevers, ondernemers en particulieren helpt. Zo helpt zij werkgevers bij het reduceren van het ziekteverzuim en zorgt zij voor de verhoging van het concentratieniveau onder de werknemers. Ook kijkt zij mee in de administratie en adviseert zij tijdig de ondernemer bij kansen en mogelijkheden.

Grote en kleine ondernemers kunnen terecht bij Ankie. Zij spreekt de taal van de ondernemer en helpt deze proactief bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om verdienmodellen, kredieten, pensioenen, belastingen etc.

Als budgetcoach helpt Ankie particulieren om het maximale uit hun budget te halen. Door mensen inzicht te geven in hun bestedingspatroon en hoe je baas over je eigen geld kan worden, creƫert zij nieuwe mogelijkheden voor hen.

Ankie is als fraude-expert van waarde geweest voor de ING en heeft projecten gedaan bij Essent en de Gemeente Leeuwarden. Wil je weten wat Ankie voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op haar website die wij voor haar mochten ontwikkelen: www.ankiehorjus.nl.

Met zijn gerichte manier van vragen stellen heeft Navien helder gemaakt wat mijn passie is.

Ankie Horjus

Ondernemer